Saját telkére ígért bevásárló központot a polgármester?

Bevásárlóközpontot tervezett a soroksári polgármester saját ingatlana helyére. Á, dehogy. Az már nem az övé, elajándékozta a feleségének, de a hivatalok olyan lassúak…

Új bevásárlóközpontot ígért az őszi önkormányzati választás kampányában a soroksáriaknak a Fidesz-támogatással megválasztott Bese Ferenc, aztán most kiderült  hogy a javasolt helyszínen ő az egyik tulajdonos- írja a 24.hu

A XXIII. kerület új, független, de a Fidesz által támogatott polgármestere, Bese Ferenc még megválasztása előtt, tavaly szeptemberben egy kampányvideójában jelentette be, támogatja, hogy a kerület központjában, a régi CBA helyén modern élelmiszer-áruházat nyissanak, mert a környéken alig van lehetőség bevásárlásra.

A polgármesteri hivatal szomszédságában lévő ingatlan kimaradt Bese friss polgármesteri vagyonnyilatkozatából. A politikus a hétfői ülésen ezt azzal magyarázta, hogy tavaly ősszel már elajándékozta a feleségének, de a változást a hivatal lassúsága miatt nem jegyezték be. (sic!)

A 24.hu megkereste a XXIII. kerületi polgármesteri hivatalt, hogy megtudjuk, továbbra is bevásárlóközpont építését tervezik-e a Grassalkovich úti épület helyére, és ha igen, kivásárlási vagy felújítási célra adták-e a 60 millió forintot. A hivatal egyelőre nem válaszolt.