Soroksári siker a Nemzeti Vágtán!

Fiatal lányok öregbítik kerületünk hírnevét, hiszen jelentős eredményeket ér el a Soroksáron edző Baján Team lovascsapat különböző versenyeken.

A Baján Teamet Baján Benita alapította két éve. A csapat a Soroksáron edző fiatal tehetségeket tömöríti. Benita még csak idén töltötte be 18. életévét, de fiatal kora ellenére, kiválóan készíti fel a csapat lovait és lovasait a különböző megmérettetésekre. 

A Baján Team a Nyír utcában található lovardában tartja edzéseit.

A csapat tagjai: Csörgő Lilien, Látos Lili, Fekete Emma, Juharos Jadviga és Gregus Léna, akik korosztályukban folyamatosan sikerrel versenyeznek.

Kiemelkedő eredményt ért el a csapat idén a Nemzeti Vágtán, hiszen a Baján Team lovasa hozta el a „kicsik” kategóriájában a bronzérmet.

Fekete Emma és a 4 éves BT Silver Moon telivérezett sportpóni, igencsak nagy reménysége a csapatnak. Az idei Nemzeti Vágtán, a Kishuszár Vágta kategóriában előfutam győzelemmel indítottak, majd a döntőben az előkelő 3. helyezést érték el.

Baján Benita a Vágtán az előfutamban végig vezetve, egy nyakhosszal a második helyen végzett, majd a vasárnapi középdöntőbe jutott. A legjobb 25 lovasba bekerülve a középfutam 5. helyét szerezte meg.

A csapat végig az újtelepi lovardában edzett a Vágtára. Reméljük, a Baján Team a jövőben is sikerrel versenyez a lovassport terén, és ezzel is jó hírét viszi kerületünknek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .