Közélet

Adományház Soroksáron

Honlapszerkesztés Budapest

Kisfiú kezében a ház kulcsa, balról Tódor Gyöngyi, a kedvezményezett család tagjai, a Horizont Global Kft. által épített adományház lakói a házszentelő és kulcsátadó ünnepség napján a főváros XXII. kerületében 2018. szeptember 11-én.

Előzmények

A 2018. június 9-i ünnepélyes alapkőletétel után, 2018.06.11-én elkezdődött a Tódor család álmának megvalósulása. Az összefogás, a szaktudás megmutatta erejét, hiszen mindössze 16 óra alatt 7 munkatárs felállította a 160 négyzetméteres családi ház teljes acélszerkezetét, a tetőszerkezetet is beleértve.

Még sok munkálat vár a kivitelezőkre, de június végére,  15 munkanap alatt elkészült a ház 40 %-a.

Az építkezés során nem csak a ház gyors kivitelezését tartjuk szem előtt, hanem, hogy egy olyan kimagasló energiatakarékos ház épüljön a család számára, mely alacsony fenntarthatóságot biztosít.

 

A komfortérzet növelése érdekében 2 rétegű, kétszeres hő tükörrel ellátott, duplán átszellőztetett Horizont Komfort Tetővel láttuk el házat, megnövelt átszellőző keresztmetszettel, amely biztosítja a lehető legmagasabb szintű védekezést a nyári meleg ellen.

MTI Fotó: Mónus Márton
Ezt is olvassa el!
Szúnyogírtás

Az esős időjárás miatt több településen is el kellett halasztani a korábban tervezett szúnyoggyérítést. Várhatóan a héten pótolják a munkálatokat Read more

Négy Jobbikos hagyta ott pártját

Négy Jobbikos képviselő is faképnél hagyta a pártját. Erről Dr Staudt Csaba számolt be Facebook oldalán. Közülük az egyik saját maga, mint Read more

Közéleti interjú Interjú Balog Zoltán miniszterelnöki biztossal, református lelkésszel

Orbán azzal hiszterizált, hogy bármikor megtudhatja a valóságot

Érdekel minket a Te véleményed is!

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .