Adományház Soroksáron

Kisfiú kezében a ház kulcsa, balról Tódor Gyöngyi, a kedvezményezett család tagjai, a Horizont Global Kft. által épített adományház lakói a házszentelő és kulcsátadó ünnepség napján a főváros XXII. kerületében 2018. szeptember 11-én.

Előzmények

A 2018. június 9-i ünnepélyes alapkőletétel után, 2018.06.11-én elkezdődött a Tódor család álmának megvalósulása. Az összefogás, a szaktudás megmutatta erejét, hiszen mindössze 16 óra alatt 7 munkatárs felállította a 160 négyzetméteres családi ház teljes acélszerkezetét, a tetőszerkezetet is beleértve.

Még sok munkálat vár a kivitelezőkre, de június végére,  15 munkanap alatt elkészült a ház 40 %-a.

Az építkezés során nem csak a ház gyors kivitelezését tartjuk szem előtt, hanem, hogy egy olyan kimagasló energiatakarékos ház épüljön a család számára, mely alacsony fenntarthatóságot biztosít.

 

A komfortérzet növelése érdekében 2 rétegű, kétszeres hő tükörrel ellátott, duplán átszellőztetett Horizont Komfort Tetővel láttuk el házat, megnövelt átszellőző keresztmetszettel, amely biztosítja a lehető legmagasabb szintű védekezést a nyári meleg ellen.

MTI Fotó: Mónus Márton

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .