Utazz ma 150 forintos napijeggyel!

A BKK többfunkciós szolgáltatást nyújtó applikációját, a BudapestGO-t több mint 2,2 millióan töltötték le az elmúlt egy évben, és már 1 millió ügyfél használja rendszeresen. Ezzel az egyik legnépszerűbb magyar fejlesztésű alkalmazás lett a piacon.

Az évforduló alkalmából és Budapest születésnapjára is utalva február 14-re 150 forintos napijegy váltható az alkalmazásban. Egy fejlesztésnek köszönhetően hamarosan jön az azonnali jegyérvényesítés.

Egész napos utazás 150 forintért

Nem csak az új fejlesztéssel ünnepel a BKK: 2023. február 14-én 150 forintért korlátlan utazásra lesz lehetőség a BudapestGO szüliNAPIjeggyel, amely kitűnő lehetőséget biztosít a közösségi közlekedés és az alkalmazás kipróbálására. Az 150 forintos ár Budapest 150 éves szülinapjára utal – a BKK fontos együttműködő partner a Főváros másfél éven át tartó rendezvénysorozatában.

A BudapestGO születésNAPIjegy 2023. február 10-től vásárolható meg a BudapestGO-ban, illetve a többi, mobiljegyet árusító applikációban, és február 14-én 00:00-tól 23:59-ig használható fel.

BKK.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .